Over Mij

Mijn leven kenmerkt zich door inwijdingen en is bepaald niet gemakkelijk geweest. Inwijdingen is hier geen verbloeming voor een hoop ellende (alhoewel men het als een hoop ellende zou kunnen zien). Naast enorme uitdagingen om te overwinnen zijn er altijd wonderen geweest. Manifestatie van het doorzetten waarmee ik geboren ben. Of ik nu een pistool op mijn slaap kreeg gedrukt of werd aangevallen door onzichtbare wezens; ik "ben" in mijn geloof. Wat er ook gebeurd, ik weet hoe ik het Universum zie en wie ik ben en niets kan dat veranderen. Dit kan ik zeggen na heel veel testen, waarvan sommige extreem te noemen zijn. Het is (zelf)vertrouwen waaruit ik dit kan zeggen. Ik geloof dat echt zelfvertrouwen alleen kan groeien vanuit ervaring. Kortgezegd omdat je jezelf hebt nagelaten dat je iets kunt..

Als ik mezelf in een hokje zou willen stoppen zou ik zeggen dat ik als kind boeddhist was. Veel westerse dingen waren me compleet vreemd. De uitleg van zaken bijvoorbeeld, zeker richting het diepere spirituele. Het materialistische hier was moeilijk om te begrijpen, emoties als jaloezie, haat en afgunst en de, in mijn ogen vreemde en beperkte, manier om naar de dood te kijken. Ik heb daar lang voor nodig gehad om te begrijpen hoe 'men' hier keek. Anderzijds leef ik volgens een strenge Code. Het is niet gemakkelijk uit te leggen,maar het komt er op neer dat je je te allen tijde ervan bewust bent dat je een spiritueel wezen bent en met alles verbonden bent. Met de wet van oorzaak en gevolg bijvoorbeeld. Met het feit dat alles energie is en dat als je stuurt door woord of gedachte, dat dat een effect kent terug naar jouw eigen leven toe. In de code zit ook het besef dat je alles bent en nu alleen maar beperkt kiest wie je nu wil zijn. Dat als je anderen veroordeelt je jezelf ook veroordeelt en je verleden of je toekomst veroordeelt en dus energetisch vast zet. De code is iets wat is en dus moeilijk uit te leggen. Je kunt je erop afstemmen en dan voel je het. Je richt je leven dan naar de Wil van het Universum en probeert bewust je plek in te nemen, jouw deel van het geheel te vervullen en dus je doel van dit leven. Zo leerde ik bijvoorbeeld dat als ik niet 'NEE' zei tegen iemand die over mijn grenzen (herhaaldelijk) ging, en dus de balans niet herstelde; dat ik dan karmische tegenwerking kreeg omdat ik verzaakte. Als je dus mensen een hand boven het hoofd houdt, beperk je hun groei door ze niet de waarheid (de balans) te laten zien en dan krijg jij een hoop op je bord wat je niet wilt. Roomser zijn dan de paus heeft dus geen zin, het Universum kijkt puur naar intentie en en reageert juist daarop.. Als jij te lief wilt zijn en daarvoor een heleboel negatieviteit wilt slikken, dan stuurt het universum je de volgende lading. Want je bent oneigenlijk (niet echt, dus niet vanuit je kern) door te lief te willen zijn. Je wilt liefde krijgen, maar doet jezelf tekort; dit is een paradox, een schijnbare tegenstelling. Je bent 'lief' voor een ander maar niet voor jezelf; dus ten koste van jezelf wil je dat mensen je lief vinden en dat kunnen ze niet omdat je jezelf tekort doet... Je zaait vanuit het niet lief zijn voor jezelf, want de laag eronder bestaat eruit dat je niet geloofd dat als je je waarheid zegt; dat mensen je dan nog lief kunnen vinden. Dus je geloofd erin dat als je lief voor jezelf bent ( en je grenzen bewaakt en verdedigt) mensen jou niet lief vinden, dus moet er opgeofferd worden. Het universum is perfect en beantwoord gelijk jouw ware intentie. Jouw ware intentie is jezelf pijn doen om liefde te krijgen= liefde doet pijn. Mensen zullen je dus evenredig beantwoorden en jou ook tekort doen. Einde van het verhaal; je pogingen zullen steeds weer leiden tot de ervaring liefde doet pijn of anders en milder stank voor dank...

De Code is iets heel belangrijks. Elke spirituele helper zou ervan doordrongen dienen te zijn voordat hij of zij anderen gaat helpen. Het is de reden waarom 20 van de 30-JAAR traditionele opleiding van een sjamaan uit ethiek bestaat! Als je echt de Code begrijpt kun je bijvoorbeeld een ander mens nooit uitlachen; een ander zijn/haar pijn zal nooit op je lachspieren werken omdat je dan jezelf zou uitlachen en een deel van jezelf liefdeloos zou behandelen. Evenzo zul je een ander nooit zielig vinden; omdat je weet dat ieder mens alles krijgt wat hij/zij nodig heeft om zijn/haar doel te verwezenlijken. Je kijkt niet meer met schuldgevoel naar wat anderen overkomt omdat je begrijpt hoe het Universum werkt; dat er geen tekorten bestaan in werkelijkheid, dat levens (paden) heilig zijn en niet te veroordelen en dat of je nu een hoer, een heilige, een hongerlijdende of multimiljonair ziet..dat dat allemaal delen zijn die broers en zussen van je zijn die hun eigen weg afleggen en dat doen zoals zij het willen..en jij kunt niet zomaar in hun agenda kijken... Respect. Diep respect voor alle leven en voor het verschil in leven..Als er één ding is wat ik het aller moeilijkste aan deze zijde van de wereld vind dan is het wel het ontbreken van dit respect.. Ik zie dat een ieder die een ander disrespect geeft, zelf gebrek aan respect heeft.. Voor het leven, het Universum en zichzelf het meest. En dat dit vaak heel diep gaat en tot angst voor het leven en alles erin overgaat.. Het is de drijvende factor in mij om te wensen dat als ik mensen mag aanraken; dat ik ze kan leren dat diep respect voor iedereen vooruitgang brengt. Diep respect is altijd oprecht en eerlijk met jezelf zijn en iedere dag opnieuw op het NU zijn afgestemd. Geen dogma's, geen geijkte weggetjes, geen aannames, geen verwachtingen,geen oordelen. De overvloed voelend en je eigen weg volgen en vertrouwen hebben dat als je zaait, jij zult oogsten. Als je vanuit diep respect zaait; zul je sterk oogsten. Respect betekend EER-BIED.

Eer bieden. Dat betekend, alles erkennen. Alles laten zijn zonder negatief te worden, alles aanvaarden als deel van het leven... Vechten tegen heeft nooit zin, waar je je tegen verzet groeit. Daarenboven; dat waar je naar kijkt (je aandacht=energie op richt) groeit... Hou je je met liefde of angst ( negativiteit) bezig? Is het glas halfvol / halfleeg? Besef je dat je in elke keuze maar twee wegen hebt? Die van de liefde of van de angst? Dat schijnbare neutrale keuzes onzin zijn en de mantel van angst dragen omdat je niet openlijk of helder voor liefde durft te kiezen? EER-BIED.. Ook al vind ik het niet leuk, ik erken. Niet boos worden op de ander maar eerlijk zijn; wat had ik gewild.. Oh, ik wilde wat. Wie ben ik om wat van een ander te willen, eisen of verwachten? Dus anderen zijn er om mij te behagen? Of, had ik een afspraak met die ander en laat die mij gewoon zitten? Dus ik kan met die persoon geen afspraak maken en zal hem/haar laten weten dat ik dit nu weet. Ik erken dat die persoon afspraken maakt en ze, om wat voor reden dan ook,niet nakomt. Eer-bied. Eer bieden is zonder veroordeling. Het gaat er niet om of jij iets goed of slecht vind (EGO).

Levenskunst is het als je dingen accepteert zoals ze zijn en jouw weg erop afstemt. Iemand kan legio excuses hebben waardoor hij/zij jou heeft laten zitten, maar uit een verhaal kun je proeven of het echt een eenmalige actie is of dat iemand verzaakt heeft jou te bellen of zo. Respect en eerbied richt zich ook naar jou toe! Jij hoeft iemand haar/zijn smoezen niet te accepteren. Wel te erkennen. Want dan kun jij je eigen weg bepalen.

De code is nu een leefwijze die voor mij geldt, waar ik iedere dag naar streef.


Niets Is Toeval


Met Vriendelijke Groeten


Glenn Alias Mashiro
Mijn naam is :


Glenn


Aangenaam

Al mijn hele leven ben ik paranormaal.

Copyright 2011 © All Rights Reserved